Dbając o potwierdzenie jakości naszych produktów od 1997 roku zgłaszaliśmy nasze wyroby do konkursu Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego w Warszawie organizowanego pod patronatem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi „Produkty najwyższej jakości w przemyśle mięsnym” uzyskując co roku dyplomy. Nasze produkty tradycyjne zdobyły też w 2008 roku Perłę w Konkursie Nasze Kulinarne Dziedzictwo – kiełbasa Jałowcowa. W 2012 roku w Bratoszewicach pierwsze miejsce w swojej kategorii zdobyła kiełbasa Krakowska Sucha. Została też doceniona jako wyjątkowy produkt tradycyjny w Instytucie, w 2014 roku. Ostatnio, w maju 2016 roku, zdobyła certyfikat TOP PRODUKT, w programie Doceń Polskie. Zapraszamy do zapoznania się z uzyskanymi certyfikatam.

Krakowska Sucha TOP PRODUKT Doceń Polskie

Krakowska Sucha 2014

Kiełbasa myśliwska jesień 2013

Jałowcowa Bratoszewice 20013

Krakowska Sucha Bratoszewice 2012

Kiełbasa polska pieczona jesień 2010

Kiełbasa jałowcowa 2008 jesień

tygiel smaku

Szynka wiejska prasowana jesień 2007

Kaszanka gryczana wiosna 2007

Kiełbasa barania i jałowcowa Specjał 2006

Boczek po cygańsku jesień 2005

Golonka pyszna wiosna 2005

Szynka po cygańsku jesień 2004

Kaszanka z Jordanowa wiosna 2004

Kiełbasa żywiecka i szynka starowiejska jesień 2003

Kiełbasa krakowska parzona i parówki wiosna 2003

Kiełbasa krakowska sucha i baleron z indyka jesień 2002

ogonówka jesień 2001

Kiełbasa śląska i golonka pyszna wiosna 2001

pasztet kremowy i kiszka chłopska wiosna 2000

Kiełbasa tatrzańska i polędwica z indyka jesień 2000

Kiełbasy żywiecka i podwawelska 1998

najstarszy nasz dyplom 1997r