Dbając o potwierdzenie jakości naszych produktów od 1997 roku zgłaszaliśmy nasze wyroby do konkursu Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego w Warszawie organizowanego pod patronatem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi „Produkty najwyższej jakości w przemyśle mięsnym” uzyskując co roku dyplomy. Nasze produkty tradycyjne zdobyły też w 2008 roku Perłę w Konkursie Nasze Kulinarne Dziedzictwo – kiełbasa Jałowcowa. W 2012 roku w Bratoszewicach pierwsze miejsce w swojej kategorii zdobyła kiełbasa Krakowska Sucha. Została też doceniona jako wyjątkowy produkt tradycyjny w Instytucie, w 2014 roku. Ostatnio, w maju 2016 roku, zdobyła certyfikat TOP PRODUKT, w programie Doceń Polskie. Zapraszamy do zapoznania się z uzyskanymi certyfikatam.
Krakowska Sucha TOP PRODUKT Doceń Polskie
Krakowska Sucha 2014
Kiełbasa myśliwska jesień 2013
Jałowcowa Bratoszewice 20013
Krakowska Sucha Bratoszewice 2012
Kiełbasa polska pieczona jesień 2010
Kiełbasa jałowcowa 2008 jesień
tygiel smaku
Szynka wiejska prasowana jesień 2007
Kaszanka gryczana wiosna 2007
Kiełbasa barania i jałowcowa Specjał 2006
Boczek po cygańsku jesień 2005
Golonka pyszna wiosna 2005
Szynka po cygańsku jesień 2004
Kaszanka z Jordanowa wiosna 2004
Kiełbasa żywiecka i szynka starowiejska jesień 2003
Kiełbasa krakowska parzona i parówki wiosna 2003
Kiełbasa krakowska sucha i baleron z indyka jesień 2002
ogonówka jesień 2001
Kiełbasa śląska i golonka pyszna wiosna 2001
pasztet kremowy i kiszka chłopska wiosna 2000
Kiełbasa tatrzańska i polędwica z indyka jesień 2000
Kiełbasy żywiecka i podwawelska 1998
najstarszy nasz dyplom 1997r